xeiropedes syllipsi 450x300

Συνελήφθησαν στις 09-09-2019 στη Λαμία 4 ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για διάπραξη κλοπών και απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα στην 1η περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατόπιν επιστάμενων αναζητήσεων, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 39χρονο, διότι νωρίτερα εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε από πελάτισσα την τσάντα της, η οποία περιείχε ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και τραπεζικές κάρτες, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τραπεζική κάρτα της παθούσας, η οποία της αποδόθηκε νομότυπα.

Στη 2η περίπτωση, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, συνελήφθη ένας 17χρονος, διότι αφαίρεσε από τη τσάντα ημεδαπής, εκμεταλλευόμενος το συνωστισμό που επικρατούσε σε υπαίθριο χώρο της περιοχής, το κινητό της τηλέφωνο.

Το ανωτέρω κινητό, το οποίο απορρίφθηκε από τον 17χρονο στη θέα των αστυνομικών κάτω από σταθμευμένο όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε, ενώ ακολούθως αποδόθηκε νομότυπα.

Τέλος, στην 3η περίπτωση, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, ένας 23χρονος και μία 22χρονη, διότι προσπάθησαν να βγάλουν από την πόρτα εισόδου, καταστήματος σούπερ μάρκετ της περιοχής, διάφορα προϊόντα, χωρίς να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Την προανάκριση, για τις ανωτέρω περιπτώσεις, διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.