70897531 2478738855526212 6627345661140402176 n

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά με 22 περίπτερα και 24 επιχειρήσεις στην 3η Έκθεση «Κρασί –Μέλι- Λάδι & Ελιά η Αυθεντική Ελλάδα», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 6 Σεπτεμβρίου 2019 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο άλσος Περιστερίου.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ως αρωγός στην προβολή των προϊόντων τα οποία παράγονται εντός των ορίων της, στήριξε έμπρακτα τους παραγωγούς της, προκειμένου να δώσουν ένα ακόμα ηχηρό παρόν σε αυτή τη γιορτή γαστρονομίας, να έρθουν σε επαφή με νέο καταναλωτικό κοινό της Αττικής και να επιβεβαιώσουν για πολλοστή φορά την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους.

Ο χώρος πραγματοποίησης της έκθεσης, στην καρδιά της Αθήνας σε συνδυασμό με τις παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν εντός του Άλσους, μουσικά δρώμενα, φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και συναυλίες, προσέλκυσαν μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να γευτούν και να αγοράσουν τα παραδοσιακά προϊόντα.

Στην Έκθεση και στο πλευρό των επιχειρήσεων παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργο Κελαϊδίτη, από τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας, Κώστα Καραγιάννη, από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Κτηνιατρικής και Περιβάλλοντος, Δημήτρη Βουρδάνο, καθώς επίσης και από Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Περιστερίου.

«Για 3η συνεχόμενη χρονιά συνδιοργανώνουμε την έκθεση "Κρασί - Μέλι - Λάδι & Ελιά" με το Δήμο Περιστερίου. Παραγωγοί από όλη τη Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, δίνουν το δυναμικό παρόν και φέτος σε μία εξαιρετική διοργάνωση με ποιοτικά προϊόντα, από κάθε γωνιά της Περιφέρειάς μας. Η εξωστρέφεια και παράλληλα η στήριξη του πρωτογενούς τομέα παραμένει για εμάς στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας αταλάντευτη, αποτελώντας μια ολοκληρωμένη στρατηγική επιλογή» δήλωσε κατά την επίσκεψη του ο Φάνης Σπανός.