klopi sm

Συνελήφθησαν στις 11-11-2019 στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, 3 αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 22χρονος και 2 γυναίκες ηλικίας 19 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα χθες το πρωί, οι δύο γυναίκες αρχικά αφαίρεσαν διάφορα εμπορεύματα, συνολικής αξίας (800) ευρώ, από υποκατάστημα super market της περιοχής, ενώ ακολούθως αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν εμπορεύματα και από δεύτερο υποκατάστημα super market, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτές και τράπηκαν σε φυγή. 

Στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίσουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 22χρονος και οι δύο γυναίκες, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα εμπορεύματα, τα οποία αποδόθηκαν νομότυπα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.