FOTO 15

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και οι Αστυνομικές Διευθύνσεις της, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, έχουν προγραμματίσει και υλοποιούν πρωτοβουλίες κοινωνικού - φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Φούρλας και αντιπροσωπεία Αξιωματικών, επισκέφθηκαν στις 20-12-2019 το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Σπερχειάδας «Ίδρυμα Μέριμνας Γήρατος Αθανάσιος και Μαρία Ακρίδα» και στις 21-12-2019 το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Στυλίδας «Ίδρυμα Πετρή – Στέγη Γερόντων», της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας και προσέφεραν τρόφιμα και γενικότερα είδη πρώτης ανάγκης και καθαριότητας, τα οποία συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό.

Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, υποδέχτηκαν εγκάρδια στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Στυλίδας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών και χθες στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Σπερχειάδας, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Πατέρας Νεόφυτος Ραφαϊλίδης.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την ανιδιοτελή προσφορά του αστυνομικού προσωπικού, τόνισε το πολυδιάστατο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία, με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, προς το κοινωνικό σύνολο και ευχήθηκε καλές γιορτές, με υγεία, ειρήνη και αγάπη.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, τόνισε το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία, παράλληλα με τον καθημερινό και επίμονο αγώνα για την προστασία και ασφάλεια των συμπολιτών μας, προσπαθεί να σταθεί, με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.