siriza aimodosia

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας και η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Λαμίας διοργανώνουν ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας στα πλαίσια της δέσμης δράσεων αλληλεγγύης που υλοποιείται από την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους μας υγειονομική κρίση,  όπου οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες, οφείλουμε να είμαστε αρωγοί ζωής προσφέροντας τη βοήθειά μας με μια ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης, την αιμοδοσία.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε για την ένταξη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών.  Θεωρούμε υποχρέωσή μας, να είμαστε πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο με μια σειρά δράσεων αλληλεγγύης οι οποίες θα πραγματοποιούνται με βάση τις ανάγκες που προκύπτουν.

Καλούμε όλους/ες, που έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση, στις 6 Μαΐου στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας από τις 09:30 έως τις 13:30.

«Η αλληλεγγύη δεν μπαίνει σε καραντίνα»

*Θερμή παράκληση, προς αποφυγή συνωστισμού, οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί μας έγκαιρα στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/youthsyrizafthiotida/ ή στο τηλ. : 6974247601