eg nd 2020

Ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας παρουσία του Πρωθυπουργού και Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα βασικά σημεία της τοποθέτησης του Γιάννη Οικονόμου:

Η Νέα Δημοκρατία είναι ο μοναδικός πολιτικός οργανισμός που είχε ουσιαστική παρουσία στην κοινωνία και δίπλα στους πολίτες κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης, με διαρκή ενημέρωση αλλά και με εθελοντική προσφορά όπου υπήρχε ανάγκη. Με το ίδιο μοτίβο συνεχίζουμε και τώρα που περνάμε στην επόμενη φάση μιας εξίσου πρωτόγνωρης αλλά και δύσκολης πραγματικότητας για την κοινωνία , τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

Τα μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση μας πρέπει να έχουν αντίκρισμα για όσους τα χρειάζονται. Παραγωγικές δραστηριότητες που δεν ενισχύθηκαν μέχρι τώρα όπως οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι είναι ανάγκη να μπουν στο κάδρο της υποστήριξης.

Σε πολιτικό επίπεδο είναι ανάγκη να κρατήσουμε τη σοβαρότητα, τη σαφήνεια και την αποτελεσματικότητα που δείξαμε μέχρι σήμερα και να μην παρασυρθούμε σε λαϊκισμούς και αχρείαστους διχασμούς.