Με την συμμετοχή μόνο επτά εκπροσώπων των κομμάτων συνεδρίασε η διακομματική επιτροπή του Δήμου Λαμίας για τη λήψη απόφασης, σε σχέση με την κατανομή των χώρων του Δήμου και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης αυτών από τα Κόμματα, για τις ανάγκες προβολής τους ενόψει των επικείμενων Βουλευτικών Εκλογών.

 

Όσον αφορά στα περίπτερα της πλατείας Πάρκου οι θέσεις μοιράσθηκαν με κλήρωση ενώ όσοι απουσίαζαν θα αναγκασθούν να επιλέξουν κάποιο από τα σημεία που περίσσεψαν.


Την παρουσία περιπτέρου πριν την συνεδρίαση της διακομματικής καυτηρίασε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.


Αρνητικοί ήταν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ- της ΛΑΕ και του ΚΚΕ με την πρόταση του Δήμου οι προεκλογικές ομιλίες να φιλοξενηθούν στην πλατεία Διάκου για λόγους ασφαλείας.


ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ και ΛΑΕ υποστήριξαν πως η πλατεία Πάρκου εξυπηρετεί καλύτερα τις προεκλογικές τους ανάγκες.


ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ και Χρυσή Αυγή συμφώνησαν με την πρόταση του Δήμου καθώς τα περίπτερα θα έπρεπε να κλείνουν προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι κεντρικές ομιλίες των υπολοίπων.


Οι δύο απόψεις τέθηκαν σε ψηφοφορία με τον εκπρόσωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να ψηφίζει παρών και την εξέδρα να στήνεται τελικά έξω από το Εργατικό Κέντρο.


Συστάσεις έγιναν για μια ακόμη φορά λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Κλειτσάκη όσον αφορά την αφισορύπανση και την ρήψη φειγ βολάν.

ΠΗΓΗ : lamiastar.gr