Εντονες βροχοπτώσεις στην Φθιώτιδα  τις πρωινές ώρες  μυρίζοντας φθινόπωρο και οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο ενώ απο άυριο θα έχουμε  και δυνατούς ανέμους σύμφωνα με την ΕΜΥ  και πτώση της θερμοκρασίας .
Δυνατές βροχοπτώσεις το βράδυ  στην δυτική Φθιώτιδα με αποτέλεσμα τις πρώτες πρωινές ώρες  να υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων  στον δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου στο ύψος του Αγίου Γεωργίου μετά απο κατολισθήσεις  στο 42ο χιλιόμετρο .
Τα διερχόμενα Ι.Χ διέρχονταν με δυσκολία απο το σημείο χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα  ενώ λίγο μετά τις δέκα το πρωί  ο δρόμος καθάρισε  μετά απο παρέμβαση  των μηχανημάτων  του Δήμου Μακρακώμης .


Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας αλλά και οι αστυνομικές αρχές για τυχόν προβλήματα . Ισχυρή βροχόπτωση είχαμε τις βραδυνές ώρες και στη λουτρόπολη των Καμμένων Βούρλων χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προβλήματα .  
Στον αστικό ιστό της πόλης της Λαμίας  δεν υπάρχουν προβλήματα  ενώ μόλις χθες ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός  των φρεατίων απο την υπηρεσία  καθαριότητας του δήμου .
<<Το πρόβλημα  που αντιμετωπίσαμε τις τελευταίες ημέρες με τα φρεάτια , είναι ότι πολλά απο αυτά είχαν γεμίσει με βαμβάκι που έπεφτε απο τις ρυμούλκες  των φορτηγών που μετεφεραν βαμβάκι  κυρίως σε συνοικίες της πόλης >>δηλώνει στο radiomemory.gr o αντιδήμαρχος Δημήτρης Κορέντζελος.
<<Προχωρήσαμε στον καθαρισμό τέτοιων φρεατίων >> συνεχίζει << ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με τις βροχοπτώσεις .>>
Απο αύριο αναμένεται  πτώση της θερμοκρασίας  για λίγες ημέρες καθώς την επομενη εβδομάδα  και την 28η Οκτωβρίου αναμένεται  ηλιοφάνεια .