Σε λίμνη μετατράπηκε μετά τις χθεσινές βροχοπτώσεις ο αγωνιστικός χώρος  στο ΔΑΚ Λαμίας , ένα φαινόμενο που επαναλαμβάνεται  σχεδόν κάθε χρόνο με τις έντονες βροχοπτώσεις . Ηδη συνεργεία του Δήμου  προσπαθούν  να καθαρίσουν τον χώρο αν και οι πρωινές βροχοπτώσεις δεν διευκολύνουν την κατάσταση .
Χωρίς προβλήματα  σήμερα στο εθνικό και επαρχιακό οδικό  δίκτυο απο τις βροχοπτώσεις στο νομό Φθιώτιδας ενώ οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας παραμένουν σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο .


Η πυροσβεστική  υπηρεσία κλήθηκε τις πρωινές ώρες για άντληση υδάτων απο υπόγειο σε συνεργέιο αυτοκινήτων  κοντά στην ΠΕΛ ενώ αστυνομική δύναμη βρίσκεται στον δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου , εκέι που χθες είχαμε κατολισθήσεις  για τυχόν επανάληψη του φαινομένου .
προσοχή  χρειάζεται  στο οδικό δίκτυο τις ώρες των βροχοπτώσεων καθώς χθες το απόγευμα συνέβη  τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Λαμίας - Δομοκού  μετά σύγκρουση  δύο Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων .  
Η 39χρονη οδηγός,που κινούνταν από Δομοκό προς Λαμία,  από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε με  διερχόμενο αυτοκίνητο απο το αντίθετο ρέυμα κυκλοφορίας  που οδηγούσε ένας 39χρονος .
Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε  κια οι οδηγοί οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας για προληπτικούς λόγους .