Στην παρέλαση στη Λαμία βρέθηκαν σήμερα οι κάτοικοι απο το Καστρί της δυτικής Φθιώτιδας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το θέμα που έχει προκύψει με την γέφυρα η οποία εξυπηρετεί τους κατοίκους για τις μετακινήσεις τους, κυρίως για τις αγροτικές. Οι κάτοικοι περίμεναν μέχρι να ολοκληρωθεί η παρέλαση και στην συνέχεια ζήτησαν απο τον βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ Χρήστο Σταικούρα να ακούσει το αίτημα τους καθώς ήταν αναπληρωτής υπουργός οικονομίας όταν είχαν διασφαλιστεί οι πιστώσεις για την επισκευή της γέφυρας

.Οι κάτοικοι εξέφρασαν για μια ακόμη φορά την αγανάκτησή τους  δηλώνοντας ότι πρέπει να βρεθεί σύντομα μια λύση για να διέρχονται απο την γέφυρα με ασφάλεια . Ανακοίνωσαν δε την απόφασή τους να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις εάν δεν γίνει κάτι σύντομα . << Πρέπει απο κοινού περιφέρεια , δήμος και βουλευτές να βρείτε μια λύση . Να συνεργαστείτε γιατί το πρόβλημα για εμάς είναι καθημερινό >> τόνισαν χαρακτηριστικά . Σήμερα το απόγευμα οι κάτοικοι έχουν προγραμματίσει λαική συνέλευση για να αποφασίσουν πότε θα ξεκινήσουν οι κινητοποιήσεις και με ποιο τρόπο καθώς η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να κλείσουν δρόμοι .

Ο βουλευτής Φθιώτιδας εξέφρασε την θέλησή του να προσσπάθήσει για το θέμα δηλώνοντας ότι ως αναπληρωτής υπουργός είχε κάνει ότι ήταν δυνατό  σημειώνοντας ότι θα μεταφέρει το αίτημα των κατοίκων στο υπουργείο .Οι κάτοικοι  εξέφρασαν το παράπονό τους  και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Μιχελή ο οποίος ζήτησε χρόνο για να θέσει το θέμα στο υπουργείο .