Σοκ προκαλέι ο ξαφνικός  θάνατος ενός επιχειρηματία απο την Αθήνα ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα  στην Φωκίδα  , λίγο μετά τα Καστέλια ενώ πήγαινε με τους φίλους του  στην περιοχή της Οίτης  για να κυνηγήσουν  αγριογούρουνα . Ο 66χρονος επιχειρηματίας αποφάσισε για άγνωστους λόγους να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο και αυτός ακολούθησε  την Οδό Αποστολιάς - Παύλιανης . Ομως δεν έφθασε ποτέ στο ραντεβού με τους φίλους του  και άρχισαν τα τηλέφωνα .

Οταν ο 66χρονος δεν απαντούσε οι φίλοι του ανησύχησαν και άρχισαν να ψάχνουν στον δρόμο τον οποίο είχε πάρει.
Το αυτοκίνητο του και ο ίδιος εντοπίστηκan λίγη ώρα αργότερα   στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Αποστολιάς-Παύλιανης, λίγο μετά τα Καστέλια της Φωκίδας. Το αυτοκίνητο  είχε αναποδογυρίσει και ο οδηγός ήταν πεσμένος  έξω απο αυτό βαριά τραυματισμένος και αιμόφυρτος .
Οι φίλοι του του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες  καθώς ο  επιχειρηματίας ήταν ακόμη ζωντανός  και  ειδοποίησαν το ασθενοφόρο . Ήταν όμως αργά καθώς κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Λαμίας ο 66χρονος άφησε την τελευταία του πνοή και οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό του .

Ήδη παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ το αστυνομικό τμήμα της Γραβιάς ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο ατύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 66χρονο επιχειρηματία.

Ο 66χρονος επιχειρηματίας είναι ο ένας απο τα δύο αδέλφια μεγάλης  αλυσίδας καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας καταστήματα των οποίων λειτουργούν και στην πόλη της Λαμίας .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗς ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ



Σήμερα (01-11-2015) στις 05:45΄, στη 2η χ/θ από τη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Παύλιανης – Αποστολιάς Φωκίδας, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του οχήματος.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.

Ενεργείται προανάκριση, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος, από το Αστυνομικό Τμήμα Γραβιάς.