Κατά πλειοψηφία  πέρασε απο το δημοτικό συμβούλιο Λαμιέων  το θέμα της επιχορήγησης της κοινωφελούς επιχείρησης του ΄δημου Λαμιέων αφού σύμβουλοι της μειοψηφίας αρνήθηκαν να το ψηφίσουν ένα πρώτα δεν παρουσιαστούν στοιχεία  για την λειτουργία της μέχρι σήμερα . Σύσσωμη σχεδόν η μειοψηφία του συμβουλίου έθεσε θέμα προσλήψεων  και αδιαφανών διαδικασιών  στην επιχείρηση ενώ  καμία απο τις παρατάξεις δεν μετέχει στα διοικητικά συμβούλια .

Η κ. Μαρία Αντωνίου  έκανε λόγο για αποκλεισμό των παρατάξεων , όπως είχαν τονίσει απο κοινού και οι 5 επικεφαλής στην κοινή τους επιστολή , και για  έλλειψη ενημέρωσης συγκεκριμένων στοιχείων  που ζητά απο το συμβούλιο . Ο κ. Γιώργος Κοτρωνιάς  δήλωσε πως τίποτα δεν δεν δικαιολογεί το ύψος του ποσού που ζητείται  για την επιχείρηση καθώς δεν έχει αυξηθεί καμία δομή , δεν έχει γίνει καμία επιπλέον παρέμβαση και δεν αυξήθηκαν οι λειτουργίες της . Ο κ. Τάσος Χρονάς ζήτησε λεπτομερή  αναφορά  για την οικονομική κίνηση  της κοινωφελούς επιχείρησης  με παράλληλη ανοικτή συνεδρίαση όλων των διοικητικών συμβουλίων δίνοντας διορία στον δήμαρχο λίγων ημερών για να δοθούν τα στοιχεία αυτά .
Ο κ. Παναγιώτης  Στασινός επανέλαβε την έλειψη  ενημέρωσης  για τις κινήσεις της επιχείρησης  σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν ούτε εισηγήσειςτων θεμάτων  ενώ ο κ. Γιώργος Σαγιάς δήλωσε πως  θα  έλεγε ναι στην επιχορήγηση εφόσον υπήρχε διεύρυνση των δομών της .
Ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης  τόνισε την ανάγκη  της οικονομικής ενίσχυσης ανάμεσα στην οποία βρίσκονται και μισθοί υπαλλήλων  οι οποίοι πρέπει να αποδοθούν και ζήτησε απο τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου να προχωρούν σε ανοικτές συνεδριάσεις  απο και στο εξής για τους επικεφαλής των παρατάξεων αλλά και για όσους δημοτικούς συμβούλους  το επιθυμούν .