Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών  της άγριας  δολοφονίας ενός 75χρονου  με πολλαπλές μαχαιριές  στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας . Ο ηλικιωμένος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος  στο πάτωμα του σπιτιού του μέσα σε ένα λουτρό αίματος απο έναν γείτονα, τις πρώτες πρωινές ώρες . Οι δύο άνδρες συνήθιζαν να πίνουν  τον καφέ τους κάθε πρωί .

Έτσι και σήμερα  πήγε στο σπίτι , του 75χρονου αλλά όταν δεν έλαβε καμία απάντηση άνοιξε την πόρτα και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Οι αστυνομικοί που έφθασαν  στο σπίτι  εντόπισαν τους εσωτερικούς χώρους  ανάστατους ενώ η πόρτα δεν είχε παραβιαστεί . Ο ηλικιωμένος δέχτηκε  πολλαπλές μαχαιριές σε διάφορα μέρη του σώματός του κια η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα  καθώς ζούσε μόνος του .

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, καθώς και αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, για την εξερεύνηση του χώρου. Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.  

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.