Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά τριάντα (30) άτομα για διάφορα αδικήματα κατά τη διάρκεια  ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.  Οι περισσότερες συλλήψεις είναι για ναρκωτικά και  παραβάσεις κώδικα οδικής κυκλοφορίας .

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Εννέα (9) ημεδαποί και ειδικότερα οκτώ σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, της Α’ & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας & του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, καθώς και ένας στη Λαμία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 Εννέα (9) άτομα και ειδικότερα τέσσερις ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, των Αστυνομικών Τμημάτων Αταλάντης, Καμένων Βούρλων, Μώλου & Υπάτης, καθώς και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. & Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, ένας ημεδαπός στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού και ένας αλλοδαπός στη Κύμη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.