Ο Όμιλος φίλων του Λυκείου Ελληνίδων όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έμεινε πιστός στο ραντεβού του για ένα ατελείωτο γλέντι με παράδοση και πολιτισμό . Υπο τους ήχους ζωντανής ορχήστρας και με τραγούδια από τα νησιά και την Μικρά Ασία κατάφερε να διώξει καημούς και να ημερέψει ψυχές ενώ με το ρεμπέτικο και λαικό τραγούδι έβγαλε τα ντέρτια και ξεσήκωσε το κορμί .

Φίλοι, συγγενείς και όσοι αγαπούν την παράδοση ήταν όλοι εκεί την Κυριακή το μεσημέρι 29 Νοεμβρίου για να διασκεδάσουν και να ξεχάσουν προβλήματα. Το γλέντι ξεκίνησε με την παρουσίαση χορών από το τμήμα ενηλίκων του Λυκείου των Ελληνίδων Λαμίας υπο την καθοδήγηση της κυρίας Σταυρούλας Χουσιανίτου και στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν όλοι οι παρευρισκόμενοι χωρίς εξαιρέσεις. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν τo radiomemory.gr μέσω του οποίου κληρώθηκαν και οι δωρεάν προσκλήσεις σε 2 συμπολίτες μας. 

Το γλέντι κράτησε μέχρι αργά και το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο γλέντι, για την επόμενη εκδήλωση με στόχο την διατήρηση του πολιτισμού και της ιστορίας μας.

Δείτε φώτο από την εκδήλωση: