Αποχώρησε απο την συνεδρίαση της  οικονομικής επιτροπής του δήμου Λαμιέων σύσσωμη η αντιπολίτευση  μετά την άρνηση να συζητηθεί η πρότασή της για μείωση των δημοτικών τελών .
Η μείωση θα πρέπει να συζητηθεί πριν απο την συζήτηση για τον προυπολογισμό  προκειμένου η όποια απόφαση να ενσωματωθεί μέσα σε αυτόν .
Η πρόταση όμως δεν έγινε δεκτή  και .......άρχισαν τα όργανα . Σύσσωμη η αντιπολίτευση με κοινή ανακοίνωσή της , την οποία εκφράζει ο π΄ρωην δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς ,  δηλώνει πως η δημοτική αρχή προσπαθεί να ξεφύγει απο το θέμα γιατί δεν θέλει την μείωση των τελών ενώ απαντά  με υπεκφυγές και στείρα αντιπαράθεση .
Η αντιπολίτευση  αναμένει το δημοτικό συμβούλιο  για να συζητηθεί το θέμα και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες  του .


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Στην πρόταση σύσσωμης της αντιπολίτευσης για μείωση των δημοτικών τελών, που προϋποθέτει έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πριν την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2016, η δημοτική αρχή, με την πλειοψηφία που διαθέτει στην Οικονομική Επιτροπή, απάντησε με υπεκφυγές και στείρα αντιπαράθεση.
            Προσπάθησαν και προσπαθούν να αποφύγουν οποιαδήποτε συζήτηση στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου για μείωση των δημοτικών τελών.
            Επικαλούνται πως δε μπορεί να γίνει ούτε καν συζήτηση γιατί δε θέλουν τη μείωση των τελών.Δε θέλουν να αντιπαρατεθούν με τις πολιτικές που χαρατσώνουν τους πολίτες.
           Αρνήθηκαν να ακολουθήσουν μία νόμιμη και ταυτόχρονα υποχρεωτική διαδικασία γιατί δεν έχουν επιχειρήματα πειστικά για τις εμμονές τους.
             Η προσπάθεια τους να μεταθέσουν το πρόβλημα για τον καινούριο χρόνο, όταν την ευθύνη για τον καθορισμό των τελών θα έχει ο Περιφερειακός ΦΟΔΣΑ Α.Ε. Είναι καθαρή υπεκφυγή!
             Στο κενό πέφτει και η προσπάθεια τους να συκοφαντήσουν την αντιπολίτευση, μιλώντας για δημαγωγία, όταν η πρόταση που γίνεται μπορεί να τεκμηριωθεί και να υλοποιηθεί.
             Στην επιμονή τους να συζητήσουν σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή το σχέδιο προϋπολογισμού  χωρίς προηγούμενη συζήτηση της πρότασης για μείωση τελών, σύσσωμη η αντιπολίτευση αποχώρησε.
             Περιμένουμε το Δημοτικό Συμβούλιο. Εκεί όλοι θα πάρουμε τις ευθύνες μας.


                                                                                                                        Εκ μέρους  των Συνδυασμών της Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων


                                                                                                                                                                                   Γιώργος Κοτρωνιάς