Την επιτακτική ανάγκη  συνάντησης  για το θέμα της ΛΑΡΚΟ  τονίζουν σε επιστολής τους  τα εργατικά κέντρα της Στερεάς  προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και ενέργειας κ. Σκουρλέτη . Στην επιστολή τους επισημαίνουν πως παρά τις επανειλλημμένες συναντήσεις που έχουν ζητήσει τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ , με δεδομένη την εντολή της ΔΕΗ για διακοπή ρεύματος , το υπουργείο ακόμη δεν έχει απαντήσει ...


Τα εργατικά κέντρα Αθήνας , Φθιώτιδας , Ν. Εύβοιας , θήβας και Λιβαδειάς  κάνουν λόγο για απαξίωση της Βιομηχανίας διαχρονικά η οποία έχει φθάσει  στο ύψιστο σημείο και κρούουν  τον κώδωνα του κινδύνου  για τους 1500 εργαζόμενους που κινδυνεύουν  να μείνουν  στον δρόμο .



ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΠΡΟΣ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Κ.ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ
Κύριε Υπουργέ
Όλα τα Σωματεία εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ σας έχουν ζητήσει συνάντηση  για το φλέγον ζήτημα της βιωσιμότητας της  ΛΑΡΚΟ.
Παρ όλο του υπερεπείγοντος του θέματος και με δεδομένη την εντολή διακοπής ρεύματος που έχει σταλεί στη ΔΕΔΔΗΕ και κοινοποίηση στη ΛΑΡΚΟ δεν πραγματοποιηθεί  η συνάντηση.
Η σκανδαλώδης απαξίωση της ΛΑΡΚΟ διαχρονικά έχει φτάσει στο ύψιστο σημείο και επιτέλους χρειάζεται η πολιτική βούληση για ανασυγκρότηση της και αξιοποίηση της για το συμφέρον του Ελληνικού Λαού και της εθνικής οικονομίας.
Το άμεσο ραντεβού μέσα στην εβδομάδα είναι κάτι παραπάνω από υπερεπείγων και απαραίτητο διότι ο κίνδυνος να βρεθούν πάνω από 1500 εργαζόμενοι χωρίς αντικείμενο εργασίας είναι προ των πυλών.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑΣ