Το δρόμο για την φυλακή πήραν οι τρεις φερόμενοι ως δράστες της άγριας δολοφονίας του 75χρονου στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα στους οποίους οδηγήθηκαν σήμερα Παρασκευή τις πρωινές ώρες .Ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν στην προφυλάκιση των τριών κατηγορουμένων . ΟΙ κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν το έγκλημα τους αλλά με διαφορετικό κίνητρο από αυτό της ληστείας . Προσερχόμενοι τις πρωινές ώρες στα δικαστήρια κανείς δεν μίλησε ούτε καν για να ζητήσει ένα συγγνώμη ενώ ο σύντροφος της 31χρονης οικιακής βοηθού φώναξε πως το έκανε για το κοριτσάκι του παραδεχόμενος μεν το έγκλημα αλλά αφήνοντας να πλανάται ότι ο λόγος δεν ήταν η ληστεία .

 

Η οικιακή βοηθός είχε καλυμμένο το πρόσωπό της με κουκούλα χωρίς να πει λέξη όπως και ο τρίτος κατηγορούμενος .

Η διαδικασία κράτησε πάνω από 5 ώρες ενώ και ανακριτής και εισαγγελέας κάλεσαν αρκετές φορές τους δράστες για διευκρινίσεις .

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά από έρευνες στα σπίτια των κατηγορουμένων βρέθηκε μέρος των χρημάτων που είχαν κλέψει από τον ηλικιωμένο τα οποία είχαν μοιραστεί καθώς επίσης και τρεις χρυσές αλυσίδες που επίσης είχαν κλέψει .