Τρεις νέοι άνθρωποι παραλίγο να χάσουν την ζωή τους στο δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου στο ύψος του Παλιουρίου εκεί που στενεύει ο δρόμος ενώ είναι γεμάτος στροφές . Τα ξημερώματα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 25χρονος οδηγός από την Μακρακώμη, ένας 21χρονος φίλος του από τη Γραμμένη και μια 28χρονη φίλη του από το Πλατύστομο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας ξέφυγε της πορεία του και μετά από μία τρελή πορέια προσέκρουσε σε δέντρο μέσα στα χωράφια .

 

Απ τα συντρίμια του δυστυχήματος ανασύρθηκαν βαριά τραυματισμένοι ο 25χρονος οδηγός και η 28χρονη κοπέλα. Πιο ελαφρά τραυματίστηκε ο 21χρονος από τη Γραμμένηοι οποίοι κια νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λαμίας .

Ευτυχώς αυτή την φορά ειδοποιήθηκε εγκαίρως ασθενοφόρο , και πυροσβεστική καθώς είναι ακόμη νωπή η μνήμη όλων από τον θάνατο που βρήκε ένας νέος άνθρωπος από την Λαμία πέρυσι τον Δεκέμβριο στο ίδιο σημέιο χωρίς να ειδοποιηθούν εγκαίρως οι αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο, λόγω των συνθηκών που επικράτησαν τότε από το τροχαίο δυστύχημα . να σημειώσουμε ότι στον συγκεκριμένο δρόμο και σημέιο δεν υπάρχει ηλεκτροφωτισμός .

Το Α.Τ. Μακρακώμης διενεργεί προανακριση για τα αίτια του σοβαρού τροχαίου.