ΣΕ εορταστικούς ρυθμούς η αγορά της Λαμίας ενώ συνεχίζεται και το εορταστικο ωράριο των καταστημάτων . Παραμονή Χριστουγέννων Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις οκτώ και μισή τοπρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα ενώ θα ανοίξουν ξανά την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου   από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα .

Ο εμπορικός σύλλογος Λαμίας είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας θύμιο Καραίσκο και τα κλιμάκια ελέγχου της αγοράς προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα κατά τις ημέρες των γιορτών . Ο σύλλογος με ανακοίνωσή του ενημερώνει τα μέλη του να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τους .

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους εμπόρους μέλη ή μη μέλη, για την επικινδυνότητα που κρύβουν αυτές οι ημέρες ως αναφορά τους ελέγχους που γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται από τα αρμόδια κλιμάκια, που σαν στόχους έχουν την προστασία του καταναλωτή και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.
Ως εκ τούτου , παρακαλούμε τους συναδέλφους για τα παρακάτω:
1. Υποχρεωτικά να υπάρχουν αναγραφόμενες τιμές πάνω στα προϊόντα.
2. Εάν το κατάστημα έχει προβεί σε προωθητικές κινήσεις – εκπτώσεις – προσφορές κ.λ.π. τότε θα πρέπει να αναγράφει στα προϊόντα αυτά διπλή τιμή όπως και το ακριβές ποσοστό της έκπτωσης.
Κλείνοντας , θεωρούμε σίγουρο ότι οι συνάδελφοι πληρούν τα ανωτέρω, οφείλουμε όμως, σαν Σύλλογος να τους επιστήσουμε την προσοχή, γιατί οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες οικονομικά και το οποιοδήποτε πρόστιμο πέρα από άδικο θα ήταν και καταστροφικό για τις επιχειρήσεις >>