Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 το απόγευμα στο Διοικητήριο της Λιβαδειάς για τον 4ο  Περιφερειακό  Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα την «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τα Εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια και η Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης, συνδιοργανώνουν για 4η χρονιά το διαγωνισμό ο οποίος ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας & αγκαλιάστηκε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλες οι οργανωτικές λεπτομέρειες, το πλαίσιο συνεργασίας καθώς και ζητήματα που αφορούσαν τη συνέχιση του θεσμού και την ενίσχυσή του. Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου καθώς και σε αυτούς της Γ’ Γυμνασίου.

 

Ήδη τα ενημερωτικά έντυπα για τη συμμετοχή των μαθητών έχουν σταλεί σε όλα τα σχολεία της Στερεάς και η καταληκτική ημερομηνία είναι η 29 Φεβρουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό από τα σχολεία τους καθώς και από τα Επιμελητήρια του κάθε Νομού.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Κ. Μπακογιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας κα Φ. Παπαθωμά, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Φθιώτιδας & Βοιωτίας κοι Α. Διαμαντάρας και Π. Αγνιάδης αντίστοιχα, εκπρόσωποι εκπαίδευσης & εμπλεκόμενοι φορείς.