Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από τις απογευματινές ώρες στη Φθιώτιδα ενώ ήδη ξεκίνησαν οι χιονοπτώσεις στα ορεινά . Χιονόπτωση έχουμε στο Καρπενήσι χωρίς ωστόσο να δημιουργούνται προβλήματα ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες θα χρειαστούν οι οδηγοί που θα κινηθούν στον δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου από το ύψος του Τυμφρηστού   και πάνω λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που παγώνουν το χιόνι με αποτέλεσμα να γίνεται επικίνδυνο . Χιονοπτώσεις και στα ορεινά του Δομοκού ενώ επικρατεί ομίχλη από το 13ο χιλιόμετρο μέχρι και το Δομοκό .

 

Χιονοπτώσεις έχουμε και στην Εύβοια , η οποία αναμένεται να δεχθεί και το μεγάλο κύμα χιονοπτώσεων  σύμφωνα με την ΕΜΥ . Στην Στενή Ευβοίας χρειάζεται αντιολισθητικές αλυσίδες ενώ πολλά ορεινά δημοτικά διαμερίσματα έχουν ήδη αποκλειστεί στην Νότια Εύβοια .

Με την κακοκαιρία είχαμε και τα πρώτα ατυχήματα . Βυτιοφόρο όχημα δίπλωσε στο Δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου με αποτέλεσμα κλιμάκιο της Πολιτικής προστασίας και της πυροσβεστικής Ευρυτανίας να καταβάλλουν προσπάθειες να το επαναφέρουν στην κατεύθυνση για Λαμία .

Στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού τις απογευματινές ώρες συγκρούστηκαν δύο οχήματα όταν το ένα ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ένας οδηγός ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες .