Έντονες βροχοπτώσεις σε όλη την Φθιώτιδα ,ομίχλη και χαμηλές θερμοκρασίες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού από τις πρωινές ώρες . ΟΙ βροχοπτώσεις που έχου ξεκινήσει από το μεσημέρι έχουν θέσει σε επιφυλακή τις αστυνομικές αρχές καθώς υπάρχει άυξηση της κίνησης τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικόδίκτυο λόγω της επιστροφής των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς . ΟΙ οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τις καταιγίδες ενώ ήδη τις μεσημβρινές ώρες ένας 82χρονος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε της πορείας του στον δρόμο Λαμίας – άμφισσας στο ύψος της Αμφίκλειας .

 

Ο 82χρονος οοποίος είναι από την Γραβιάς ανασύρθηκε νεκρός από το όχημα . Παράλληλα σε επιφυλακή είναι και οι υπηρεσίες της περιφέρειας και των δήμων όπως και η πυροσβεστική για τυχόν προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση η οποία και συνεχίζεται .

Προσοχή χρειάζεται στον Δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου λόγω της χαμηλής ορατότητας όπως επίσης και στο δρόμο Υπάτης – Λαμίας ενώ στο εθνικό οδικό δίκτυο Αθηνών – Λαμίας τα φαινόμενα είναι έντονα κατά τόπους .