Αλλαγές για τους ταχυδρομικούς κώδικες  25 πρωτευουσών   της χώρας  έρχονται απο τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανάμεσά τους και η Λαμία .Με τις νέες αποφάσεις  η Λαμία θα διαθέτει τρεις ταχυδρομικούς  κώδικες ανάογα με την οδό στην οποία διαμένει ο καθένας .
Οι πολίτες μπορούν να δουν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα των Ελληνικών Ταχυδρομείων τον νέο κώδικα  συμπληρώνοντας μία φόρμουλα  με κεφαλαία γράμματα ή να απευθυνθούν στα κατά τόπους υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ . Η Λαμία  θα διαθέτει τρεις κώδικες :  35131, 35132 Και  35133.



Τα Ελληνικά ταχυδρομεί ήδη έχουν ξεκινήσει την αποστολή ενημερωτικών επιστολών για το θέμα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις  ενώ οι νέοι Ταχυδρομικοί Κώδικες κοινοποιήθηκαν άμεσα στις Δημοτικές Αρχές, τις ΔΕΚΟ και το TAXIS NET για την ενημέρωση των αρχείων τους. Στους πολίτες και τις επιχειρήσεις των πόλεων επιδόθηκαν συνολικά 635.000 ενημερωτικές επιστολές, ώστε η γνωστοποίηση των αλλαγών να φτάσει σε όλους τους χρήστες ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους

<<Σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και λαμβάνοντας υπόψιν τις σύγχρονες οικιστικές ανάγκες, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προχώρησαν στην κανονικοποίηση των ονομασιών των οδών και στην ανάλυση του Ταχυδρομικού Κώδικα ανά οδό.>>