Έναν ιδιοκτήτη σχολής οδηγών σε συνοικία της Λαμίας και τον υπάλληλό του συνέλαβαν σήμερα Πέμπτη οι άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας με την κατηγορία της πλαστογραφίας για διπλώματα οδήγησης .

Σύμφωνα με τις κατηγορίες ο ιδιοκτήτης της σχολής κατείχε σφραγίδες << μαιμού >> του ΚΕΠ Λαμίας   και με αυτές μαζί και με την πλαστογράφηση της υπογραφής εξέδισε πλαστά πιστοποιητικά και ότι άλλο χρειαζόταν για την έκδοση πλαστών διπλωμάτων .

Οι έρευνες έχουν ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα και το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν στην διεύθυνση συγκοινωνιών στη Λαμία εντοπίστηκε μία πληθώρα εγγράφων για αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας τα οποία ήταν πανομοιότυπα και με τις ίδιες υπογραφές συγκεκριμένου υπαλλήλου .

Ξεκίνησε η παρακολούθηση και η ασφάλεια σήμερα συνέλαβε τον ιδιοκτήτη και τον υπάλληλό του για πλαστογραφία . Η παρακολούθηση ξεκίνησε μετά από καταγγελία υπαλλήλου των ΚΕΠ Λαμίας η οποία εντόπισε την υπογραφή της σε εξουσιοδότηση χωρίς όμως η ίδια να έχει υπογράψει ποτέ.

Οι δύο άνδρες 45 ετών και 32 κρατούνται στην ασφάλειασύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας διέταξε περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης .