Σε εγρήγορση οι ανεξάρτητοι έλληνες  στην Φθιώτιδα πραγματοποιώντας  οργανωτική ανασυγκρότηση  εν όψει και του συνεδρίου  τους  . Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε  σύσκεψη στελεχών του κινήματος  κατά την οποία εκτός απο τα διαδικαστικά  , συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την επαφή του κινήματος με την κοινωνία , με την οργάνωση εκδηλώσεων αλλά και την συμμετοχή μελών του κινήματος σε δράσεις φορέων της τοπικής κοινωνίας .

 
Τη σύσκεψη συντόνισε ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Φθιώτιδας Ανδρέας Κολοκυθάς ενώ σε αυτή παρέστησαν ο Γραμματέας Οργανωτικού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Μπέλτσος και ο Οργανωτικός Γραμματέας Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου Κώστας Κίγκας. Παράλληλα   κατά την συνάντηση  αποφασίστηκε η συγκρότηση, σε σύντομο χρονικό διάστημα ,  Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου Φθιώτιδας.
Μετά το τέλος της συνεδρίασης ακολούθησε η κοπή πίτας για το 2016 με τις ευχές όλων για ένα καλύτερο έτος  αλλά και την ευχή για τους  ανεξάρτητους έλληνες η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι απο την πλευρά τους προς όφελος των πολιτών .

 

16 - Copy