Μπορεί τα χιόνια να μην ήρθαν ακόμη και ούτε να έρθουν τουλάχιστον στη Λαμία αλλά οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών έφεραν τα πρώτα προβλήματα . Ποτάμια <<φούσκωσαν >> , δρόμοι έκλεισαν και καλλιέργειες πλημμύρισαν .

Ο Σπερχειός ποταμός στο ύψος της γέφυρας στο Φραντζή έχει <<φουσκώσει >> επικίνδυνα με αποτέλεσμα να έχουν πλημμυρίσει εκατοντάδες στρέμματα γης γύρω από την γέφυρα ενώ εάν οι βροχοπτώσεις συνεχιστούν τότε αναμένεται να κλείσει και ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο .

Ν α σημειώσουμε ότι το κλείσιμο του δρόμου στην συγκεκριμένη γέφυρα εάν  γίνει θα επιφέρει μεγάλα προβλήματα καθώς έχει κλείσει ήδη ο δρόμος που οδηγεί από το Σ.Σ. Λιανοκλαδίου προς Λουτρά Υπάτης μέχρι το ύψος της διασταύρωσης προς Κωσταλέξι και Κομποτάδες και η κυκλοφορία για τα χωριά διέξάγεται από το Φραντζή . Τα λεοφωρεία του ΚΤΕΛ για την Υπάτη χρησιμοποιούν αυτό το δρόμο όπως και οι περισσότεροι οδηγοί .

 

Οι φωτογραφίες είναι από την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην περιοχή της Γέφυρας ενώ η ΕΜΥ μια για βροχοπτώσεις απόψει το βράδυ και αύριο στη Λαμία.


 

Την ίδια ώρα στην Δυτική Φθιώτιδα οι βροπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να << φουσκώσει >> ο ποταμός Ίναχος και στο ύψος της γέφυρας του περιβολίου να κλείσει ο δρόμος λόγω του όγκου των νερών αλλά και των φερτών υλών .

Μηχανήματα της περιφέρειας και του δήμου προσπαθούν για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας αλλά κανέις ακόμη δεν γνωρίζει τι θα γίνει αφού η διέλευση θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες .