Mε συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Ανθήλης ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη   τα μπλόκα των αγροτών από την Φθιώτιδα .

Οι αγρότες που ενισχύονται καθημερινά με νέες δυνάμεις και πρόσκεινται στην πανελλαδική συντονιστική επιτροπή προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι σε συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού ενός τετάρτου περίπου στέλνοντας μήνυμα στην Κυβέρνηση πως ο αγώνας τώρα ξεκινά .

<< Είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε εδώ και να προχωρήσουμε και σε συνεχόμενο αποκλεισμό εάν χρειασθεί γιατί αυτό το ασφαλιστικό είναι το τέλος για τους αγρότες ..>> τονίζουν στο radiomemory.gr .

 

Λίγο πριν τον αποκλεισμό υπήρξαν διαπληκτισμοί με τις αστυνομικές αρχές για τον αποκλεισμό της εθνικής οδού αλλά τελικά ο αποκλεισμός έγινε ενώ η αστυνομία ρύθμιζε την κυκλοφορίατων οχημάτων από παρακαμπτηρίους δρόμους .

Ο αγώνας των αγροτώ θα κλιμακωθεί από αύριο με νέους αποκλεισμούς ενώ αύριο Παρασκευή θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό  οι αγρότες του Παμφθιωτικού αγροτικού συλλόγου που βρίσκονται  στην Ανθήλη  και θα ενισχυθούν  . Την ίδια ώρα αναμένεται να κλείσει ο δρόμος και στο Κάστρο Βοιωτίας καθώς οι αγρότες που βρίσκονται εκεί έχουν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να κλείσει ο δρόμος

.