Δύο μεγάλες κινητοποιήσεις  προγραμματίζονται στην πόλη της Λαμίας  την επόμενη Εβδομάδα με στόχο να λάβει το  μήνυμα αντίδρασης για το ασφαλιστικό η Κυβέρνηση .
Η αρχή θα γίνει την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου ημέρα κατά την οποία έχει προγραμματιστεί παμφθιωτιή κινητοποιήση  στο μπλόκο των αγροτών στην Ανθήλη . Αναμένεται να μετέχουν  όλοι οι φορείς ,  οι ελεύθεροι επαγγελματίες  αλλά και οι εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό και δημόσιο τομέα .
Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ημέρα γενικής απεργίας αναμένεται να κλείσουν  τα πάντα . Απο γραφεία και υπηρεσίες μέχρι καταστήματα και ιατρεία  σύμφωνα με τις αποφάσεις του Παμφθιωτικού μετώπου αγώνα . Παράλληλα θα υπάρξει  πορεία στο κέντρο της πόλης και  συγκέντρωση  στην πλατεία Διάκου  στις 11 το πρωί .


Λίγο πιο κάτω  στην πλατεία Πάρκου  θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή συγκέντρωση το ΠΑΜΕ.

Με ανακοίνωσή τους οι Ομοσπονδίες Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ν. Φθιώτιδας  και Εμπορικών Συλλόγων Ανατ. Στερεάς Ελλάδας δηλώνουν  ότι θα μετέχουν  στην κινητοποίηση και στην απεργία της Πέμπτης με κλείσιμο των καταστημάτων και επιχειρήσεων .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η πρόταση της Κυβέρνησης με τις ρυθμίσεις που εμπεριέχει για το Ασφαλιστικό, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καθώς οδηγεί στην εξαθλίωση τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρούς επιχειρηματίες, χωρίς να λύνει το Ασφαλιστικό και την βιωσιμότητά του», αναφέρουν επίσης στην ανακοίνωσή τους και καλούν τους συναδέλφους τους «να συμμετέχουν καθολικά στο κλείσιμο των επιχειρήσεων την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 καθώς επίσης  και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 11.00 το πρωί στην Πλατ. Αθ. Διάκου στη Λαμία».