Για ένα ακόμη διήμερο  η παιδιατρική κλινική  του νοσοκομείου Λαμίας δεν θα εφημερεύει . Το γεγονός δεν αποτελεί έκπληξη αφού είναι  κάτι συνηθισμένο πλέον,  κάθε μήνα η παιδιατρική κλινική να κλείνει για ορισμένες ημέρες λόγω απουσίας γιατρών .
Αυτό που ίσως ακόμη αποτελεί κάποια  έκπληξη είναι οι αντοχές των πολιτών της Φθιώτιδας απέναντι στους  βουλευτές  αλλά και σε όλους τους εκπροσώπους του λαού  που επιτρέπουν να  μένει μία παιδιατρική κλινική χωρίς γιατρούς .  Αποτελέι έκπληξη το μέγεθος της αδιαφορίας τους καθώς εκτός των άλλων ,  οι περισσότεροι είναι νέοι  στην ηλικία και στις θέσεις  με διάθεση να προσφέρουν , όπως τουλάχιστον δήλωναν προεκλογικά . Ή μήπως όχι ?
Οι αντοχές των πολιτών είναι μεγάλες αλλά κάποια στιγμή  το καπάκι της χύτρας  που βράζει ...πετάγεται .




Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ενημερώνουμε ότι, παρά τις εντατικές προσπάθειες της Διοίκησης της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, καθώς και της Διοίκησης του Γ.Ν. Λαμίας, η Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Λαμίας δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθεί με Παιδιάτρους από Νοσοκομεία της Υγειονομικής Περιφέρειας, για εφημέρευση τις ημέρες: Σάββατο 30-01-2016 και Κυριακή 31-01-2016.

Ως εκ τούτου η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας δεν θα εφημερεύσει τις ημέρες αυτές και κατ’ επέκταση και η Μαιευτική /Γυναικολογική η οποία δεν θα δέχεται επίτοκες γυναίκες.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα κάτωθι νοσοκομεία της 5ης Υ.Πε. που διαθέτουν εφημερεύοντες ιατρούς ειδικότητας Παιδιατρικής, ως εξής:
Σάββατο 30 Ιανουαρίου στο Γ.Ν. Λάρισας «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ»
Κυριακή 31 Ιανουαρίου στο Π.Γ.Ν. Λάρισας