Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας διοργανώνει την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας (Όθωνος 3) ενημερωτική εκδήλωση γύρω από τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα. Ομιλητές θα είναι οι: -Δημήτριος Βερβεσός, Δικηγόρος, ΑΝ. Πρόεδρος ΕΤΤΑ/ΤΑΝ, Μέλος του Δ.Σ. του ΔΣΑ και - Διονύσιος Ρίζος, Δικηγόρος, Ειδικός στο ασφαλιστικό δίκαιο.

Ο δικηγορικός σύλλογος μαζί με 8 ακόμη επιστημονικούς φορείς  της Φθιώτιδας έχει αποφασίσει να μετέχει στις κινητοποιήσεις  της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου  καλώντας τα μέλη του σε πορεία διαμαρτυρίας και στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί  στην πλατεία Διάκου  στη Λαμία στις 11 το πρωί .Οι δικηγόροι συνεχίζουν να απέχουν απο τα καθήκοντα τους  χαρακτηρίζοντας το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό , καταστροφικό .

Την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου  οι δικηγόροι, πριν την ενημερωτική  εκδήλωση αναμένεται να μετέχουν  σε διαμαρτυρία στο μπλόκο της Ανθήλης , όπως έχει αποφασίσει ομόφωνα  το Παμφθιωτικό μέτωπο αγώνα  στο οποίο παρέστησαν  δια τους προέδρου τους κ. Μακρυγιάννη