Πληθαίνουν οι φορείς  που δηλώνουν συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου . Στη Λαμία  όλοι οι φορείς , σύλλογοι και σωματεία  έχουν δηλώσει συμμετοχή στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθέι  σις 11 το πρωί στην πλατέια Διάκου  και στην συνέχεια πορέια στο κέντρο της πόλης .
Ξεχωριστή εκδήλωση  θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Πάρκου στις δέκα και μισή το πρωί .



Στο χορό  των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι  οδηγοί ταξί καθώς κια στο αστικό ΚΤΕΛ . Από τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης μέχρι τις 5 τα ξημερώματα  της Παρασκευής  τα ταξί δεν θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους της πόλης λόγω της συμμετοχής τους  στην απεργία .
Επίσης  απο τις δέκα το πρωί μέχρι και τις δύο το μεσημέρι το αστικο ΚΤΕΛ δεν θα πραγματοποιήσει δρομολόγια  πραγματοποιώντας στάση εργασίας .
Την ίδια ώρα ο δικηγορικός σύλλογος Λαμίας ο οποίος μετέχει στις κινητοποιήσεις της Πέμπτης  ανακοίνωσε ότι  θα  προχωρήσει σε κατάληψη του δικαστικού μεγάρου  απο τις 8 το πρωί μέχρι τις 11 , την Πέμπτη . Παράλληλα συνεχίζειτην απόχή του μέχρι και τις 8 Φεβρουαρίου .

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑΞΙ


«Η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΛΑΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 5ΠΜ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 5ΠΜ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ


Προς ενημέρωση του επιβατικού κοινού το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ Α.Ε θα συμμετάσχει στην Πανελλαδική Απεργία της 04-02-2016 ημέρα Πέμπτη με τετράωρη στάση εργασίας από τις 10.00 π.μ έως και τις 14.00μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει οι επιβάτες να απευθύνονται στα εκδοτήρια του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ και στο τηλ. 22310 22122».