Παραμένουν στα  μπλόκα οι αγρότες και  ετοιμάζονται  για τις εξελίξεις καθώς έχουν αρχίσει τα πρώτα σημάδια της διαφοροποίησης .
Κάθοδο στην Αθήνα αποφάσισε η συνάντηση της Νίκαιας αλλά χωρίς όμως όλα τα μπλόκα να ακολουθούν .
Πρώτο και καλύτερο των Τεμπών το οποίο διαχώρησε την θέση του για την κάθοδο  ενώ αρνητικός στην απόφαση αυτή είναι και ο Παμφθιωτικός σύλλογος .
Όπως τονίζει ο πρόεδρος Δημήτρης Δημογιάννης  στηρίζουν τους αγρότες που πήραν την απόφαση , θα ανοίξουν και τους δρόμους να περάσουν αλλά οι ίδιοι δεν θα κατέβουν στην πρωτεύουσα  την Παρασκευή .


Ο κ. Δημογιάννης αφήνει να εννοηθεί  ότι η κάθοδος απο τον Παμφθιωτικό θα γίνει  απο την επόμενη εβδομάδα σε διαφορετική ημερομηνία  για συνδρομή  στους αγρότες που θα είναι ήδη στην Αθήνα .
Αλλά ουδείς γνωρίζει εάν θα παραμέινουν  τόσο χρονικό διάστημα  στην Αθήνα οι αγρότες που θα  κινηθούν προς τα εκεί ή αν θα καταφέρουν να φθάσουν ......
Σε διαφορετικό πλαίσιο οι αγρότες  του Δομοκού οι οποίοι δηλώνουν  ότι θα κατεβάσουν τα τρακτερ στην Αθήνα .
Πάντως η Εθνική οδός  μαζί και οι παράδρομοι είναι κλειστοί  στην Ανθήλη και στο Μπράλο .
Αγρότες του μπλόκου στον Μπράλο μοίρασαν γλυκά και νερό στους οδηγούς  που  περίμεναν να ανοίξει ο δρόμος .
Οι αγρότες του Μπράλου ανοίγουν κατά διάστήματα τους παράδρομους για να αποσυμπιεστεί  η κίνηση .

Πάντως το ταξίδι απο την Λαμία για Αθήνα και το αντίστροφο  είναι ένας Γολγοθάς και γίνεται μέσω πολλών παρακαμπτηρίων  δρόμων , όταν αυτοί είναι ανοιχτοί . Γιατί όταν είναι κλειστοί  σχηματίζονται ουρές οχημάτων , όπως αυτές που βλέπεται στις φωτογραφίες του radiomemory.gr.
Και φυσικά μπορεί να βρίσκεστε  επι της Εθνικής οδού  για λίγα χιλιόμετρα , και μετά ξανά δευτερεύον οδικό δίκτυο αλλά τα διόδια τα πληρώνεται κανονικά και όλα  στην διαδρομή .