Το κέφι και ο χορός αλλά και τα κάθε λογής μασκαρέματα ξεκινούν  ..... τις επόμενες  ημέρες . Ο λόγος για τις Απόκριες  που σηματοδοτούν  την αλλαγή  στην διάθεση  και στην προσωπικότητα του καθενός  αφού μέσα απο την αποκριάτικη στολή δίνεται η δυνατότητα  να υποδυθούμε  αυτό που δεν είμαστε , αυτό που ονειρευόμαστε ή αυτό  που επιθυμούμε .
Οι σύλλογοι  πάντα στο παιχνίδι  του χαρτοπόλεμου και του χορού έχουν προγραμματίσει ήδη  πάρτυ και οι προσκλήσεις κυρίως για τα μικρά παιδιά  πέφτουν βροχή .


Μπορέι ακόμη ενημέρωση απο την δημοτική αρχή να μην υπάρχει  για τις φετινές Καρναβαλικές  εκδηλώσεις αλλά  απο φορείς και συλλόγους ....ξεκίνησαν  .
Στις 28 Φεβρουαρίου μικροί και μεγάλοι καλούνται να διασκεδάσουν  σε δύο πάρτυ . Το ένα με το Λύκειο Ελληνίδων  και το δεύτερο με το σύλλογο ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ .

Το radiomemory.gr θα βρίσκεται κοντά σε όλους τους συλλόγους και τα σωματεία  που θέλουν να προβάλουν τις εκδηλώσεις τους . Περιμένουμε τα μηνύματά σας και τις προσκλήσεις σας  για την συμμετοχή όλων .
Και ....ας ξεκινήσει η διασκέδαση