Απίστευτη ταλαιπωρία  για εκατοντάδες οδηγούς της Εθνικής οδού  στο ύψος του Μπράλου απο το μπλόκο των αγροτών . Οι αγρότες  και σήμερα μετά τις  πέντε το απόγευμα προχωρούν σε αποκλεισμό  του δρόμου αλλά και των παράδρομων  στο Μπράλο  και άγνωστο πότε θα ανοίξει και πάλι ο δρόμος . Την ίδια ώρα οι αγρότες συζητούν το ενδεχόμενο να υπάρξει και νέα ενίσχυση δυνάμεων  στο Μπράλο .

Χθες το βράδυ   τα πνεύματα οξύνθηκαν απο τους οδηγούς  των φορτηγών οι οποίοι περίμεναν  για πάνω απο έξι  ώρες να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος . Η υπομονή εξαντλήθηκε  μετά απο ώρες και οι επαγγελματίες οδηγοί απέιλησαν  να κλείσουν οι ίδιοι  την είσοδο της Λαμίας  εάν δεν τους άφηναν να περάσουν  έστω απο τον παράδρομο .

 

Οι νταλίκες   άρχισαν να περνούν με αποτέλεσμα στην πλευρά της νότιας Λαμίας  να δημιουργηθεί χάος αφού επί δύο ώρες δεν περνούσε  τίποτα άλλο παρά μόνο φορτηγά και νταλίκες . Την κίνηση  δυσκόλευαν ακόμη περισσότερο οι φωτεινοί σηματοδότες  οι οποίοι λειτουργούν  σε κανονικές συνθήκες κυκλοφορίας  και όχι άνάλογα με το είδος της κίνησης  με αποτέλεσμα να υπάρχουν νέοι εκνευρισμοί των οδηγών .

Είναι χαρακτηριστικό ότι  εκτός απο τον χώρο της ΠΕΛ  όπου συγκεντρώνει η τροχαία τις νταλίκες η ουρά στην Εθνική οδό  έφθανε  μέχρι τα διόδια της Αγίας τριάδας .

Η ταλαιπωρίας είναι απίστευτη ακόμη και  για τα Ι.Χ που εάν αποφασίσουν να ταξιδέψουν θα χρειασθεί να διανύσουν  χιλιόμετρα μέσα σε χωματόδρομους .

Το ίδιο ακηνικό θα επαναληφθεί και ΄σημερα Τετάρτη αφού οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν .