Συναγερμός σήμανε τις μεσημβρινές ώρες στο σωφρονιστικό κατάστημα Δομοκού  όταν ανακαλύφθηκε τρύπα κάτω απο ντουζιέρα κοινού μπάνιου σε κελί βάθους περίπου 10 μέτρων , και διαμέτρου 50 εκατοστών .
Αμέσως  ξεκίνησε απο τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους καταμέτρηση για να διαπιστωθεί λίγη ώρα αργότερα ότι δεν απουσίαζε κανείς απο τους κρατούμενους .
Στο σωφρονιστικό κατάστημα κλήθηκε η 7η ΕΜΑΚ , οι άνδρες της οποίας κατέβηκαν στο τούνελ  και εντόπισαν τα εργαλεία που είχαν χρησιμοποιήσει οι κρατούμενοι, φτυάρι και φαράσι.
Στο συγκεκριμένο κελί  στη πτέρυγα Α2  κρατούνται  δύο αλλοδαποί ισοβίτες οι οποίοι φέρονται να παραδέχτηκαν  ότι οι ίδιοι  έσκαβαν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα με στόχο την απόδραση τους .


Στο σωφρονιστικό κατάστημα  βρίσκεται απο το μεσημέρι  και αστυνομική δύναμη ενώ όπως ανακοινώθηκε απο το Υπουργέιο Δικαιοσύνης τυχόν ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες διερευνώνται .
Να σημειώσουμε ότι στην ίδια πτέρυγα κρατείται  και ο Αλβανός βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

"Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη φυλακή Δομοκού, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, διαπιστώθηκε στο πάτωμα της τουαλέτας του κελιού 18 της πτέρυγας Α2, ένα κάθετο άνοιγμα βάθους (περίπου) 10 μέτρων και διαμέτρου (περίπου) 50 εκατοστών.

Στην καταμέτρηση που ακολούθησε δεν διαπιστώθηκε η απουσία κρατουμένων.

Τυχόν ποινικές ή πειθαρχικές ευθύνες διερευνώνται".