Μεγάλη και συνεχόμενη  είναι η ανταπόκριση των πολιτών της Λαμίας στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες . Καθημερινά  δεκάδες πολίτες προσφέρουν  ότι μπορεί ο καθένας  σε όλους τους χώρους συγκέντρωσης και στη πλατεία πάρκου αλλά και στην ΠΕΛ .
Μόλις χθες στον χώρο της Πανελλήνιας έκθεσης  συγκεντρώθηκαν δεκάδες σακούλες  απο πολίτες και εθελοντές .
Εθελοντές  καθημερινά διαχωρίζουν τα προιόντα ανά είδος ώστε να είναι έτοιμα  όταν χρειαστεί να διανεμηθούν στους πρόσφυγες που θα περάσαουν ξανά αποτην Λαμία ή θα  χρειασθεί να διανυκτερεύσουν  στις Θερμοπύλες , στο ξενοδοχείο που διαμορφώθηκε  για αυτό το λόγο .


Οι φωτογραφίες είναι απο χθες το βράδυ  απο την συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών ανάγκης τις  οποίες μας απέστειλε αναγνώστης - εθελοντής  στην κίνηση και τον οποίο ευχαριστούμε.


Στο ίδιο μήκος κύματος  συλλογής τροφίμων και οι σπουδαστές του ΤΕΙ Λαμίας .
Ο Σύλλογος καλεί όλους τους σπουδαστές να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Λαμίας για την συγκέντρωση  υλικής βοήθειας (ρούχα, ξηρά τροφή, φάρμακα, βρεφικά είδη).
 Από τις 2/3 έως και τις 8/3 έξω από τον χώρο της βιβλιοθήκης, από τις 10:00 έως τις 13:00
<<Οι σπουδαστές πρέπει να καταδικάσουν τους πολέμους που είναι η αιτία που δημιουργεί το προσφυγικό ζήτημα με αποτέλεσμα να πληρώνουν οι λαοί την δίψα των καπιταλιστών για περισσότερα κέρδη  και για το μοίρασμα των πηγών και δρόμων μεταφοράς της ενέργειας. Σοβαρές ευθύνες έχει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τους πρόσφυγες, την ίδια ώρα που διευκολύνει και συμμετέχει πιο ενεργά στους μηχανισμούς που διεξάγουν τους πολέμους αυτούς που είναι η Ε.Ε και το ΝΑΤΟ.
 Ο λαός και ειδικότερα η νεολαία πρέπει να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην κατάσταση αυτή και ταυτόχρονα την αλληλεγγύη του. >>