Σε τρίωρη κατάληψη στο δικαστικό μέγαρο Λαμίας προχώρησαν τις πρωινές ώρες οι δικηγόροι της Λαμίας  στο πλαίσιο της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ .
Οι δικηγόροι παράλληλα συνεχίζουν εδώ και 9 εβδομάδες την αποχή απο τα καθήκοντά τους  και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν  αφού , όπως τονίζουν  το νέο ασφαλιστικό  θα σημάνει και την καταστροφή του κλάδου .
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Λαμίας  Αθανάσιος Μακρυγιάννης  μιλώντας  στο radiomemory.gr  άφησε αιχμές για τους υπόλοιπους επιστημονικούς κλάδους οι οποίοι δεν μετέχουν στην κινητοποίηση ενώ όπως είπε  ούτε και η κοινωνία έχει σταθεί δίπλα  στον αγώνα των δικηγόρων .


Ο κ.Μακρυγιάννης  τόνισε χαρακτηριστικά : << στα Λόγια έχουμε την κοινωνία μαζί μας  αλλά θα έπρεπε να έιναι και οι υπόλοιπες κοινωνικές τάξεις μαζί μας . Εμείς θα είμαστε συνεπέις με τον εαυτό μας  και θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε αυτή την λαίλαπα , το νομοσχέδιο που στην ουσία είναι φορολογικό . Δεν μπορέσαμε να αφυπνίσουμε να είναι στο πλευρό μας και οι υπόλοιπες ομάδες και κλάδους . Εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι το  τέλος γιατί θα οδηγήσει το ασφαλιστικό σε αφανισμό των επιστημονικών κλάδων . >>