Στη Λαμία και την Στερεά και πάλι το Ράλυ Ακρόπολις . Μετά τις φήμες  επιβεβαιώθηκε η είδηση και είναι οριστικό .
Το ράλυ επιστρέφει στις σκληρές και άγριες διαδρομές της Φθιώτιδας και της φωκίδας .
Το φετινό ράλι Ακρόπολις το οποίο προσμετρά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (ERC), είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 6-8 Μαΐου.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες γνωρίζαμε πως ο αγώνας θα έχει επίκεντρο το Λουτράκι, κάτι που γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια. Ξαφνικά... τα δεδομένα άλλαξαν και ο αγώνας ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Λαμία. Οι φήμες υπήρχαν τις τελευταίες δύο ημέρες και απο΄ σήμερα είνια οριστικό . Ο αγώνας θα διεξαχθεί και πάλι στη Στερεά.
Ερευνα έχει δείξει πως το μεγαλύτερο ποσοστό που παρακολουθεί αγώνες έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας για την διεξαγωγή του εθνικού μας αγώνα.Αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να επιστρέψουν  ειδικές όπως το Ρεγγίνι .
Είναι μία μεγάλη είδηση και για τους λάτρεις  του αυτοκινήτου και της ταχύτητας αλλά και  για την πόλη της Λαμίας



Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης ερωτηθείς  για το θέμα , πριν ανακοινωθεί η επίσημη απόφαση τόνισε : <<Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει ο αγώνας στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας  γιατί γνωρίζουμε όλοι ότι μπορέι να λέγεται ράλυ ακρόπολις αλλά εδώ στη Στερεά ανδρώθηκε  ενώ έχουμε δηλώσει πως μπορούμε να συνεισφέρουμε και οικονομικά για να γυρίσει πίσω . Πιστεύουμε ότ θα συμβάλει πολύ στον τουρισμό και την εικόνα της Περιφέρειας μας γενικά . >>