Tην τιμητική τους είχαν  σήμερα τα σαρακοστιανά εδέσματα αλλά και τα έθιμα της Αποκριάς . Οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν απο την άποψη ότι δεν υπήρχε στις περισσότερες περιοχές ,  βροχή  όπως χθες , αλλά το κρύο ήταν τσουχτερό ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες . Παρόλα αυτά  οι περισσότεροι σύλλογοι προνόησαν  και τα κούλουμα πραγματοποιήθηκαν σε στεγασμένους χώρους .
Βοήθησε βέβαια και η ζεστή φασολάδα και το κρασί και ....το κέφι άναψε  .


Ο δήμαρχος Λαμιέων  αφού παρακολούθησε το Νέο- Μαγνησιώτικο γάμο ο οποίος κια φέτος χάρισε πολύ γέλιο και σάτιρα  επισκέφθηκε αρκετές  περιοχές και Δ.Δ  για κούλουμα . Ο φωτογραφικός φακός τον <<συνέλαβε >> στο φραντζή με παρέα απο το..... δημοτικό συμβούλιο .


Ξεχωριστή ημέρα για τους Αινιάνες  στην Υπάτη  οι οποίοι γνωρίζουν κάθε χρόνο πως  να ανάβουν το κέφι και να αγαλλιάζουν την ψυχή . Εκτός απο τα αποκριάτικα έθιμα και τους χορούς της Αποκριάς - πως το τρίβουν το πιπέρι , γαιτανάκι - φέτος για πρώτη φορά μετά απο χρόνια βγήκε στους δρόμους  η καμήλα . Και χόρεψε κάτω απο την καθοδήγηση του δασκάλου των παραδοσιακών χορών του συλλόγου Απόστολου Πουγκακιώτη .
Χαρακτήρες και μορφές διαφορετικές μαζί τους μπερδεύτηκαν σε ένα μεγάλο γλέντι με κρασί και παραδοσιακά εδέσματα .


Σε όλες τις συνοικίες αλλά και τα Δημοτικά διαμερίσματα  το κέφι άναψε .
Στον Σταυρό Λαμίας το γλέντι ξεκίνησε απο νωρίς .