<<Από το δεύτερο εξάμηνο του έτους η χώρα μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης και φαίνεται ότι η σκληρή διαμπραγματευση έχει αποτελέσματα >>  τόνισε απο την Λαμία όπου βρίσκεται ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας .
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας ξεκίνησε τις επαφές του  τις πρωινές ώρες  επισκεπτόμενος τις δύο δομές  στις Θερμοπύλες όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες . Ο κ.Ρήγας ξεναγήθηκε απο τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιο Καραίσκο , συνομίλησε με ορισμένου πρόσφυγες και εξέφρασε την ικανοποιήσή του για την ποιότητα των δομών .


<<Η προσπάθεια που έγινε τιμάει τον Ελληνικό λαό , τιμάει τους θεσμούς που έχουμε στη χώρα . Ηταν το αντίθετο σε μία Ευρώπη που δημιούργησε και δημιουργεί τεράστια προβλήματα αξιών . Εχουμε σηκώσει την σημαία , αλλά χρειάζεται να δώσουμε μεγάλη αξία γιατί είναι οικογένειες που έχουν υποφέρει .>> τόνισε χαρακτηριστικά  κατά την επίσκεψή του στις Θερμοπύλες .

 


<<Η Φθιώτιδα έχει ξεπεράσει τα όρια της φιλοξενίας και οι λόγοι της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης μας οδήγησαν να κατασκευάσουμε αυτές τις δομές >> τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραίσκος.
Ο κ.Ρήγας στην συνέχεια  συναντήθηκε με το Δ.Σ της πανελλήνιας έκθεσης Λαμίας το οποίο διά στόματιος του Προέδρου Γιώργου Λάμπρου ζήτησε στήριξη  για τον θεσμό .

<<Η  έκθεση μπορεί να αποτελέσει τον μοχλό που θα δώσει ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής , τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι πρέπει να γίνει ο διαχειριστικός έλεγχος  για  την αποκατάσταση των οικονομικών ζητημάτων .