To θέμα της συνεργασίας  του επιμελητηρίου  Φθιώτιδας με την περιφέρεια και τον δήμο για την φετεινή διοργάνωση της ΠΕΛ αναμένεται να απασχολήσει την συνεδρίαση του Δ.Σ του επιμελητηρίου  την Δευτέρα  23 Μαίου . Το επιμελητήριο συμμετέχει στο μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη για φέτος μετά τα οικονομικά προβλήματα  που προέκυψαν και ανακαλύφθηκαν με την αλλαγή διοίκησης .
Το νέο Δ.Σ αλλά και οι φορείς που μετέχουν στην συνεργασία θα πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να διοργανώσουν την  φετεινή εορταστική περίοδο κάνοντας ένα βήμα παραπάνω . Και αυτό γιατί σύμφωνα με τους επισκέπτες τα τελευταία χρόνια η έκθεση παρέμενε στάσιμη  χωρίς να έχει να δώσει το κάτι παραπάνω  που αναμένεται ...Η φετεινή  διοργάνωση θα ανοίξει τις πύλες της  στις 11 Ιουνίου και οι ελπίδες  για αλλαγές είναι πολλές .


Η συνεδρίαση  θα πραγματοποιηθεί  στις έξι το απόγευμα .

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


    Έγκριση των Πρακτικών των με αρ. 2/7-3-2016  και 3/16-3-2016 συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.
     Ενημέρωση του ΔΣ για την έγκριση του Π/Υ του Επιμελητηρίου μας έτους 2016. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)
     1η Τροποποίηση του Π/Υ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας έτους 2016. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)
     Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στο Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των παράκτιων ζωνών και Νήσων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ύστερα από το με αρ. 3149/31-3-2016 έγγραφο του Δημάρχου Στυλίδας. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)
    Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας σε «Μνημόνιο Συνεργασίας»  για την διοργάνωση της 50ης εκθεσιακής περιόδου της ΠΕΛ. β) Συζήτηση και λήψη απόφασης για την επιδότηση συμμετοχής μελών του Επιμελητηρίου μας στην 50η εκθεσιακή περίοδο της Π.Ε.Λ. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)
    Έγκριση της συμμετοχής του Επιμελητηρίου μας στην πρωτοβουλία συνεργασίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας για την από κοινού παρουσία παραγωγών και επιχειρήσεων της Περιφέρειάς μας στην Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL PARIS 2016. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

 

 Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.