Mε 10 θέματα  στην ημερήσια διάταξή της συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του δήμου Λαμιέων την Τρίτη 31 Μαίου  στις 12 το μεσημέρι . Απο τα κυριότερα θέματα που θα την απασχολήσουν είναι  η κατασκευή του στεγάστρου  στο ΔΑΚ Λαμίας . Θα συζητηθεί η τεχνική έκθεση του έργου  καθώς και οι όροι της διακήρυξης του έργου ΠΡΟΫΠΟΛ. 450.000,00€.

Σύμφωνα με την μελέτη πρόκειται να κατασκευαστεί ένα στέγαστρο για τις κερκίδες του Δ.Α.Κ. Λαμίας,  μήκους 32 μέτρων και πλάτους 16,40 μέτρων στο χώρο των επισήμων και του Τύπου. Το στέγαστρο θα αποτελείται από μεταλλικό φορέα με επιστέγαση πάνελ πολυουρεθάνης. Διευκρινήσεις, σχέδια, κατασκευαστικές λεπτομέρειες δίνονται όλες στα τεύχη της μελέτης.

 

 

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

Θέμα 1ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ  18η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ

Θέμα 2ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ  ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ  ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ  ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ Η ΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ   ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ» ΠΡΟΫΠΟΛ. 200.000,00€ 

Θέμα 3ο: ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ» ΠΡΟΫΠΟΛ. 450.000,00€

Θέμα 4ο: ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΤΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ»

Θέμα 5ο: ΈΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ 2ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ Η ΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ -ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ-

Θέμα 6ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΑΓΙΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ

Θέμα 7ο: ΑΣΚΗΣΗ Η ΜΗ ΕΦΕΣΗΣ

Θέμα 8ο: ΠΕΡΙ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ Η ΜΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ

Θέμα 9ο: ΠΑΡΟΧΗ ΕΝΤΟΛΗΣ & ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ

Θέμα 10ο: ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ-ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ