Στο πλευρό της Πανελλήνιας έκθεσης Λαμίας  τάσσεται και η ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών Φθιώτιδας η οποία με ανακοίνωσή της  ζητά απο τα μέλη της να αγκαλιάσουν την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και να συμμετέχουν και στη φετινή 50η Εκθεσιακή περίοδο. Όπως επισημαίνεται  στην ανακοίνωση  η στρατηγική της ΠΕΛ θα πρέπει να έχει φόντο μόνο την ανάπτυξη . Στο πλευρό της ΠΕΛ και η τοπική οργάνωση της ΝΔ Λαμίας η οποία με ανακοίνωσή της εκφράζει την υποστήριξή της στον θεσμό  και  δηλώνει πως  είναι υπόθεση όλων η λειτουργία της .

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

,,,,<<Η Ομοσπονδία  ΕΒΕ Ν. Φθιώτιδας καλεί τα μέλη της να αγκαλιάσουν την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και να συμμετέχουν και στη φετινή 50η Εκθεσιακή περίοδο που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 και συγχρόνως χαιρετίζει την πρωτοβουλία των τοπικών αρχών  - φορέων για την ύπαρξη της Π.Ε.Λ. Η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Φθιώτιδας  διαχρονικά στηρίζει την Π.Ε.Λ. είναι ένας  θεσμός με ζωή 50 χρόνων, πρέπει να αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης, πρέπει να μείνει ζωντανός, είναι υπόθεση όλων  μας, όλων των φορέων  και πρέπει να βοηθήσουμε να βρει το χαμένο κύρος. Η Ομοσπονδία μας προτείνει: η στρατηγική της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας να έχει φόντο ΜΟΝΟΝ  την ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Οι επαγγελματίες – βιοτέχνες – έμποροι αλλά και οι πολίτες της Φθιώτιδας, θα στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και τον αναπτυξιακός της ρόλο.>>

 

 


"Η τοπική οργάνωση Λαμίας της Ν.Δ. με την παρούσα ανακοίνωση εκφράζει την υποστήριξη της στον θεσμό της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016. Ένα θεσμό ο οποίος φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια και συνεχίζει να υφίσταται παρά τις αντιξοότητες της εποχής. Η Έκθεση είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να την στηρίζουμε διαχρονικά προκειμένου να ανταποκρίνεται στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει. Καλούμε όλους, πολίτες και επιχειρηματίες της πόλης μας, να δείξουν στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους την έμπρακτη στήριξη και συμμετοχή τους, ώστε τελικά η Έκθεση μας να αποκτήσει τον ρόλο που της αξίζει."


Εκ μέρους της Τοπικής Οργάνωσης Λαμίας της Ν.Δ.

Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Γ. Μπλούνας