Στα χέρια  της  αστυνομία βρίσκεται ένας 30χρονος  σε  βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου, στην περιοχή Καλαπόδι Φθιώτιδας. Ο συλληφθείς την 18-05-2016, μαζί με (2) ακόμη άγνωστους συνεργούς του, είχαν ακινητοποιήσει με τη χρήση σωματικής βίας τον ηλικιωμένο και αφαίρεσαν από την οικία του ένα κυνηγετικό όπλο & μία συσκευή σταθερού τηλεφώνου

 

 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 30χρονου, υποβλήθηκε σχετική ποινική δικογραφία στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και εκδόθηκε το από 31-05-2016 Ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Λαμίας, βάσει του οποίου ο 30χρονος συνελήφθη.

 Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς είχε αποφυλακισθεί τον Απρίλιο του 2016, με περιοριστικούς όρους, από Κατάστημα Κράτησης της Χώρας, όπου κρατούταν για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των δύο συνεργών του, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.