Πόνος, θλίψη και πολλά γιατί από την οικογένεια και τους φίλους του άτυχου πυροσβέστη

Χρήστου Γιαταγάνα που έφυγε τα ξημερώματα της Τετάρτης πιθανά από ανακοπή καρδιάς. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του άτυχου 33χρονου Χρήστου συγκλονίζει και προβληματίζει.

Ο Χρήστος ήταν ένα γνωστό και πολύ αγαπητό παιδί με ιδιαίτερη γλυκύτητα, ομορφιά ψυχής και σώματος και μεγάλη ευγένεια.

Χρόνια δούλευε ως σερβιτόρος σε γνωστά καφέ μπαρ της Λαμίας ενώ το 2009 αποφοίτησε από την σχολή των πυροσβεστών και έκτοτε υπηρετούσε στην πυροσβεστική υπηρεσία Λαμίας.

Οι φίλοι του τον υπεραγαπούσαν και είχαν να πουν τα καλύτερα για τον ίδιο και την όμορφη οικογένεια που δημιούργησε με την αγαπημένη του γυναίκα και την μονάκριβη κορούλα του, που μόλις πριν λίγες μέρες έκλεισε το δεύτερο χρόνο της ζωής της. Ο Χρήστος έφυγε νωρίς προδομένος όπως όλα δείχνουν από την όμορφη καρδιά του.

Η νεκροψία νεκροτομή θα γίνει σήμερα από την ιατροδικαστή Λαμίας Αποστολία Ακριβούση, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου του Χρήστου.

Λόγω της διαδικασίας της νεκροψίας και του διαδικαστικού χρόνου που απαιτείται, δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα γίνει η κηδεία του. Η οικογένειά του έχει βυθιστεί στο πένθος και δεν μπορεί να πιστέψει το τι συνέβη.

Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν μέσα από την σελίδα του στο facebook του στέλνουν τραγούδια και πενθούν...

Πηγή:lamiastar.gr