Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Έκκληση για μία ακόμη φορά να μην  κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης της Λαμίας εάν δεν είναι μεγάλη ανάγκη  κάνει ο δήμαρχος Λαμιέων και η περιφέρεια  αφού τα φαινόμενα  συνεχίζονται και η  κυκλοφορία είναι επικίνδυνη . Ήδη απο αυτή  την  ώρα η πόλη θυμίζει έρημη πόλη  αφού κυκλοφορούν μόνο για τα απαραίτητα .

ο Δήμος έχει βγάλει όλα τα μηχανήματα  στους δρόμους ενώ έχει εκμισθώσει και  5 ακόμη αλλά και πάλι λόγω της χιονόπτωσης  η κατάσταση είναι δύσκολη . Τις πρωινές ώρες και ενώ ο δήμαρχος  βρισκόταν  στους  δρόμους αναγκάστηκε  ο ίδιος  να σταματήσει νταλίκα η οποία απο τον δρόμο του νοσοκομείου επιχείρησε να μπει μέσα στην πόλη παρά τις δύσκολες συνθήκες και την απαγόρευση .

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Η Λαμία βρίσκεται σε κλοιό χιονιά.
Προσπαθούμε απο πολύ νωρίς το πρωί, με όλο το μηχανισμό του Δήμου μας να βρίσκεται σε επιφυλακή, να κρατήσουμε τους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης μας ανοιχτούς.
Καλό θα είναι, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, να αποφεύγουμε όλοι μας τις άσκοπες μετακινήσεις.
Ευχαριστώ τους εργαζόμενους του Δήμου, που για τέταρτο εικοσιτετράωρο καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να παραμείνουν οι δρόμοι της πόλης ανοιχτοί.