Το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας " ESC ", με τον λέοντα στο έμβλημά του, σας υποδέχεται με το ίδιο αίσθημα σιγουριάς, ευθύνης και δύναμης για την σψστή εκμάθηση της υπέροχης και σημαντικής αυτής γλώσσας.

Mε τις πρότυπες μεθόδους διδασκαλίας και διδακτικής υποστήριξης έχουν καταφέρει να καταξιωθούν στο χώρο της εκπαίδευσης εδώ και 15 χρόνια μαθαίνοντας στα παιδιά σας σωστά στην αγγλική γλώσσα.

Το ESC δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλα τα Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας ενώ παρέχει εκπτωτικά πακέτα σε οικογένειες, πολύτεκνους, ανέργους και φοιτητές.

Φέτος στον νέο μας χώρο που βρίσκεται στην Πλατεία Πάρκου επί της οδού Δροσοπούλου 2 σας περιμένουμε για να σας γνωρίσουμε και να επιβιβαστούμε στο ταξίδι της μάθησης και της επιτυχίας που ξεκινά με την νέα σχολική χρονιά!!

Με γνώμονα την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους μαθητές μας για φέτος στο E.S.C. μπορείτε να επωφεληθείτε με την εγγραφή σας των παρακάτω προσφορών:

  •  Υποτροφίες για τους άριστους και άριστες
  • Ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές, πολύτεκνους και ανέργους
  • Bonus Moth - ΔΩΡΕΑΝ ένας μήνας, για προπληρωμή ετήσιων διδάκτρων και Δώρο 1 Tablet. Εξαιρούνται οι κατηγορίες Pre-junior & junior.
  • Refer a friend - Πρόγραμμα σύστασης νέου μαθητή η μαθήτριας με έκπτωση στα δίδακτρα και των δύο μερών
  • Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία
  • Δωρεάν e - Books, διαδραστικού υλικού για περαιτέρω εξάσκηση στο σπίτι
  • Για τους κατόχους και μόνο της κάρτας Simlpe Card παρέχεται έκπτωση 20% στα δίδακτρα.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να κάνει χρήση μίας και μόνο προσφοράς και όχι συνδυαστικά η αθροιστικά.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξής στοιχεία : Δροσοπούλου 2, 35100

Τηλ./Fax : 2231069123

Κινητό : 6946520193

www.esc-studies.gr

email. : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

This is the HTML version of ESC Studies Page 1
To view this content in Flash, you must have version 8 or greater and Javascript must be enabled. To download the last Flash player click here