Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.



Ο Ισπανός μπακ αναμένεται σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, να υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια στους Πειραιώτες με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν το μισό εκατ. ευρώ.

Από τη στιγμή που ο 30χρονος άσος ανακοινωθεί, στη συνέχεια θα ακολουθήσει την Τετάρτη την υπόλοιπη αποστολή στο Βέλγιο, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν και των προκριματικών αγώνων του Champions League.

Όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Γαύρο», η Λα Κορούνια και η Βιγιαρεάλ φέρονται να προσέγγισαν τον παίκτη, όμως η πρόταση του Ολυμπιακού είχε ικανοποιήσει απόλυτα τον Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος συν τις άλλοις έχει την προοπτική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όσον αφορά τώρα το θέμα του τερματοφύλακα, στη λίστα παραμένουν οι Γκουάιτα, Φερνάντεθ, Κασίγια και Κουεγιάρ, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να επιθυμούν να έχουν κλείσει τον αντικαταστάτη του Ρομπέρτο το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΠΗΓΗ : newsone.gr