Στον ΠΑΟΚ αναζητείται ακόμη ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον Ζήση Βρύζα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ,

ενώ την ίδια ώρα το τμήμα σκάουτινγκ έχει αποδυναμωθεί με την μετακίνηση ορισμένων ανθρώπων δίπλα στον Γιώργο Γεωργιάδη.

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους καλά κρατούν, με τη διοίκηση να μην αντιδρά σε ό,τι βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Από την εγχώρια αγορά έγινε γνωστό ότι οι Θεσσαλονικείς προτίθεται να κινηθούν για την απόκτηση του Νίκολας Μαρτίνες του Παναιτωλικού. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει παρακολουθήσει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, όμως δεν έχει υπάρξει καμία κίνηση, αφού δεν υπάρχει ο άνθρωπος για να πάρει μία τέτοια απόφαση.

Χθες το πρωί η πορτογαλική Record έγραψε ότι οι «ασπρόμαυροι» μαζί με την Καραμπουκσπόρ ενδιαφέρονται και είναι έτοιμες να καταθέσουν πρόταση για να την απόκτηση του Ντιέγκο Αμάδο, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Εστορίλ. Δεν αποκλείεται όμως να είχαν υπάρξει κάποιες επαφές στο παρελθόν, αφού οι Θεσσαλονικείς έχουν στη λίστα τους αρκετούς παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Τέλος, το τελευταίο σενάριο αφορά τον Μπρούνο Σουάρεζ της Φορτούνα Ντίσελντορφ, του οποίου και εκείνου λήγει το συμβόλαιο τον προσεχή Ιούλιο. Στον γερμανικό σύλλογο εργάζεται ο Γιώτη Σταματόπουλος, ο οποίος διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον Γιώργο Γεωργιάδη και, μιλώντας στη Live Sport, αρνήθηκε ότι έχει μιλήσει με τον ΠΑΟΚ για την υπόθεση του 26χρονου στόπερ.

Πηγή:newsbeast.gr